Tίτλοι τέλους για Άρη Σπηλιωτόπουλο και Νάνσυ Λεονάρδου


Tίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στην μακροχρόνια σχέση του πρώην υπουργού  Άρη Σπηλιωτόπουλο και της Νάνσυ Λεονάρδου .
Από τον περασμένο Νοέμβρη μάλιστα, το ζευγάρι περνούσε τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι του πρώην Υπουργού στον Λυκαβηττό. Η γοητευτική εφοπλίστρια ήταν πάντα στο πλάι του και μαζί σύχναζαν κυρίως στο Κολωνάκι και στα νότια προάστια.
Ενίοτε έχουν φωτογραφηθεί και σε ρομαντικές αποδράσεις εκτός πρωτεύουσας, στην Πάτμο, στον Παρνασσό, στις Σπέτσες και συχνά στη Μύκονο. Στο τέλος Αυγούστου, είδαμε και πάλι φωτογραφίες του πρώην Υπουργού στις παραλίες της Μυκόνου. Μόνο που αυτή τη φορά, ο Σπηλιωτόπουλος εμφανίστηκε με πατεριτσες και νάρθηκα στο πόδι, καθώς ανάρρωνε από το χειρουργείο για τη ρήξη του αχίλλειου τένοντα.
Μέχρι πριν από έναν μήνα, ο πρώην υπουργός είχε στο πλευρό του τη σύντροφό του, η οποία του στάθηκε όσο κανένας στο πρόβλημα υγείας που του είχε παρουσιαστεί με το πόδι του.
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment