Ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Ντιναμό Μινσκ - O Aθανασιάδης σκόρπισε τον αντίπαλο με χατ-τρίκ


Προπόνηση αποδείχθηκε η πρώτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια για την σεζόν 2014-2015, με τον Στέφανο Αθανασιάδη σε... δαιμονιώδη φόρμα να «κερνάει» πολλά γκολ στους αντιπάλους του.

Ο δικέφαλος του βορρά ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Αθανασιάδη να τον οδηγεί σε θρίαμβο πετυχαίνοντας χατ τρικ και την Ντιναμό να μην μπορεί να αντιδράσει στο «σφυροκόπημα» των παικτών του νεαρού επιθετικού. Ο

Το σκορ άνοιξε στο 4', με αυτογκόλ του Νίκολιτς, ενώ στο 50' ο Δημήτρης Παπαδόπουλος άνοιξε «λογαριασμό» σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στο 90' ο Τζανδάρης σημείωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι, που από το 64' έπαιζαν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Σίμοβιτς, πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 80' με τον Νίκολιτς. 

SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment