Τον Οκτώβριο οι διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ



Μέχρι την επόμενη Τρίτη θα πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ από φορολογουμένους που διαθέτουν ακίνητα. Ωστόσο, οι οικονομικά αδύναμοι, οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι και οι ιδιοκτήτες μη ηλεκτροδο-τούμενων ακινήτων θα πρέπει να πληρώσουν την πρώτη δόση χωρίς έκπτωση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και αργότερα, εντός του Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί νέα εκκαθάριση. Για να εκδοθούν τα εκκαθαριστικά που θα περιλαμβάνουν τις εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ θα πρέπει προηγουμένως να εκδοθούν οι σχετικές εγκύκλιοι.


Επίσης, στις αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή προκειμένου όσοι είχαν υποπέσει σε λάθη να κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις. Την περασμένη Κυριακή αναρτήθηκαν τα νέα εκκαθαριστικά σημειώματα για τα οικόπεδα στους 4.000 οικισμούς που ήταν εκτός αντικειμενικού συστήματος.
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment